Saytın menyusu
Statistika

Onlaynda cəmi: 1
Qonaqlar: 1
İstifadəçilər: 0
Giriş forması
Ana səhifə » Arxiv
Genc Vetenperverler Birliyi Dünya Azerbaycanlılarının Hemreyliyi Günü ve Yeni İl bayramı münasibeti ile tedbir keçirib. Tedbirde Birliyin idare heyeti, şöbe müdirleri, müşavirler, yerli şöbeler, selahiyyetli nümayendeler, idman federasiyalarının meşqçileri, Birliyin feal üzvleri, QHT ve KİV nümayendeleri iştirak etmişdir.
Tedbiri giriş sözü ile açan Birliyin sedri, Fexri Beden Terbiyesi ve İdman İşçisi Müqamet Eliyev tedbir iştirakçılarını tebrik etdikden sonra etraflı çıxış etmişdir. Dünya azerbaycanlılarının ilk qurultayının 2001-ci ilde Heyder Eliyevin teşebbüsü ile keçirildiyini vurğulayan Sedr artıq dünyanın bir çox dövletlerinde formalaşan diasporalarımızdan danışıb. Qeyd olunub ki, hansı ölkede yaşamasından asılı olmayaraq her bir azerbaycanlı tariximizi, medeniyyetimizi, medeni irsimizi tebliğ etmelidir.
Diger çıxış eden natiqler de dünya azerbaycanlılarının birliyinden söz açmışdır.
Sonda ilin yekunları ile bağlı olaraq Azerbaycan Respublikası Prezidenti y ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1067 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 28.12.2010 | Şərhlər (0)

Bu gün Azerbaycan prezidenti İlham Eliyevin doğum günüdür

İlham Eliyev 1961-ci il dekabrın 24-de Bakı şeherinde anadan olmuşdur. 1967-1977-ci illerde Bakıda orta mektebde oxumuşdur. 1977-ci ilde Moskva Dövlet Beynelxalq Münasibetler İnstitutuna (MDBMİ) daxil olmuşdur.
MDBEİ-ni bitirdikden sonra institutun aspiranturasına qebul edilmiş, 1985-ci ilde dissertasiya müdafie ederek tarix elmleri namizedi derecesi almışdır.
1985-1990-cı illerde Moskva Dövlet Beynelxalq Münasibetler İnstitutunda müellim işlemişdir.
1991-1994-cü illerde özel biznez sahesinde çalışmışdır. Bir sıra istehsal-kommersiya müessiselerine rehberlik etmişdir.
1994-cü ilden 2003-cü ilin avqust ayınadek Azerbaycan Respublikası Dövlet Neft Şirketinin vitse-prezidenti, sonra ise birinci vitse-prezidenti olmuşdur. Heyder eliyevin neft strategiyasının heyata keçirilmesinde feal iştirak etmişdir.
Suver ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 859 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 24.12.2010 | Şərhlər (0)

Bu gün Birliyin Humanitar ve Medeniyyet şöbesinin müdiri Natiq Qaçayevin 20 yaşı tamam olur. Bu münasibetle onu Birlik adından tebrik edir, uğurlu ve xoşbext gelecek arzu edirik !
Baxışlar: 698 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 18.12.2010 | Şərhlər (2)


Azerbaycan xalqının Ümummilli lideri Heyder Eliyevin anım merasimi ile elaqedar Genc Vetenperverler Birliyinin İdare heyetinin iclası keçirilib. İclasda Birliye üzv olan teşkilatlar, Birliyin yerli şöbeleri, dayaq mekezlerinin selahiyyetli nümayendeleri iştirak etmişdir. İclasda qerara alınıb ki, anım merasiminin keçirilmesi ile elaqedar teşkilat komitesi yaradılsın. İdare Heyetinin qerarı ile Komite sedri Müqamet Eliyev, üzvleri ise Birliyin ictimai elaqeler üzre sedrin müşaviri Niyaz Niftiyev, Birliyin Gence şeher yerli şöbesinin müdiri Elçin Axundov, şöbe müdirleri Natiq Qaçayev, Aybeniz Veliyeva , İskender Eliyev, Arif Esedov seçilmişdir. Qerara alınmışdır ki, tedbirler Daxili İşler Nazirliyi İdman Cemiyyeti, Tehsil Nazirliyi Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mektebi, Gence, Samux ve Şemkir şeherlerinde 11 dekabr tarixinden -13 dekabr tarixine kimi davam etdirilsin. < ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 654 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 10.12.2010 | Şərhlər (0)


Genc Vetenperverler Birliyi Azerbaycan Respublikası Prezidenti yanında QHT-na Dövlet Desteyi Şurasının maliye desteyi ile 14 sentyabr – 26 noyabr 2010-cu il tarixinde heyata keçirilen “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedrisin keyfiyyetinin yükseldilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihenin hesabat-teqdimatını keçirib.
Tedbirde Birliyin İdare heyeti, şöbe ve dayaq merkezleri, QHT ve KİV nümayendeleri ve diger hörmeli şexsler iştirak etmişdir.
Çıxış eden GVB sedri Müqamet Eliyev bildirib ki, layihenin meqsedi genclerin vetenperverlik ruhunda terbiye olunması, onları psixoloji ve idioloji cehetden hazırlanması ve ümumtehsil mekteblerinde fiziki hazırlıq işlerinin yeni metodlarla tetbiq olunması olmuşdur. Dövlet bu sahelerde bir sıra proqramlar heyata keçirse de reallıq gösterir ki, sadalanan meselelerle bağlı tekce dövletin seyleri kifayet etmir. Burada QHT-nin de üzerine mühüm vezife ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1031 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 02.12.2010 | Şərhlər (0)


Bu haqqda melumatı şöbe müdiri Natiq Qaçayev vermişdir. Onun bildirdiyine göre Birliyin feal genc üzvleri bu gün ikinci Fexri Xiyabanda Milli Qehreman Mübariz İbrahimov ve Şehid Ferid Ehmedovun mezarını ziyaret edib, onların mezarı üstüne qerenfiller qoymuşdur. Daha sonra Fexri Xiyabanda uyuyan diger şehidlerimiz de yad edilmişdir.
Baxışlar: 1722 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 12.11.2010 | Şərhlər (6)


Gənc Vətənpərvərlər Birliyi 12 noyabr Konstitusiya gününe hesr edilmiş elmi praktik konfrans keçirib.
Birliyin şöbe müdirleri, sedrin müşavileri ve QHT nümayendelerinin iştirak etdiyi deyirmi masada Konstitusiya gününün qebul edilmesinden, Konstitusiyanın xalq üçün , millet üçün ehemiyyetinden söz açılmışdır.
Baxışlar: 713 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 10.11.2010 | Şərhlər (0)

Birlik Azerbaycan Respublikası Prezidenti yanında Qeyri-Hökümet Teşkilatlarına Dövlet Desteyi Şurasının maliyye desteyi ile “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedris keyfiyyetinin yüksedilmesine yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında 2 saylı Humanitar ve texniki liseyde Dövlet bayrağının yaranması günü münasibeti ile tedbir keçirmişdir.
Tedbirde Genc Vetenperverler Birliyinin şöbe müdirleri, QHT Dövlet Desteyi Şurasının nümayendesi Xanım Cabbarova, mektebin müellim heyyeti, idman ustaları, Milli Karate Federasiyasının nümayendesi İ.Şirinov, Sebail rayon İcra Hakimiyyetinin nümayendesi ve diger hörmetli şexsler iştirak edirdi.
Dövlet himni seslendikden sonra çıxış eden liseyin direktoru Bekir Mustafayev tedbir iştirakçılarını salamladı ve bu tedbirin bu liseyde keçirilmesine göre Birliye ve QHT Dövlet Desteyi Şurasına mektebin kolektivi adından teşekkürünü bildirdi ve qeyd etdi ki, bu yönümlü layihelerin ümumtehsil mekteblerinde keçirilmesi genclerde milli atributlara olan ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1009 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 05.11.2010 | Şərhlər (0)

Genc Vetenperverler Birliyi Azerbaycan Respublikası Prezidenti yanında QHT-na Dövlet Desteyi Şurasının maliyye desteyi ile “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedrisin Keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında 18 oktyabr Dövlet müsteqilliyi gününe hesr olunmuş “Qelebe namine" devizi altında GIN –nin idman kompleksinde ve stadionunda Yüngül atletika üzre tedbir ve yarış keçirmişdir.
Tedbirde İctimaiyyetle elaqeler üzre sedrin müşaviri N. Niftiyev, Tehsil Nazirliyinin Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mektebinin müellim heyyeti, Birliye üzv olan teşkilatların idmançıları, Yunan-Roma güleşi üzre meşqçi E.Hüseynov, boks üzre meşqçi E.Tağıyev, Şotakan karate-do üzre meşqçi N.Nağıyev, telimatçı S.Xudaverdiyeva, layihenin koordinatoru N.Quliyev, Birliyin şöbe müdirleri ve dayaq merkezlerinin sedrleri ve diger qonaqlar iştirak edirdiler.
Qısa ve uzun mesafeye maneeli zolaqlarla qaçışdan ibaret olan yarışın birinci merheles ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1659 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 20.10.2010 | Şərhlər (0)

Genc Vetenperverler Birliyi “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedris keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında Azerbaycan Respublikası Tehsil Nazirliyinin Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mektebinde “İdman texnikası teliminin fizioloji cehetden esaslandırılması prinsipleri” mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib.
Tedbirde sedrin müşavirleri, layihe koordinatoru N. Quliyev, Uşaq Gencler mekebinin müellim heyyeti, GVB-nin üzv olduğu teşkilatların nümayendeleri, meşqçiler, GVB-nin Bakı şeher şöbelerinin müdirleri, dayaq merkezlerinin sedrleri ve diger şexsler iştirak edirdiler
Tedbirde GVB-nin fiziki ve psixoloji hazırlıq şöbesinin müdirü İskender Eliyev bildirib ki, İdman texnikası teliminin semereliyi bir sıra pedoqoji prinsiplerin telimi ile sıx elaqedardır. Lakin bunlara riayet etmek üçün orqanizmin fizioloji qanunauyğunluqları xüsusile sinir ezele sistemleri ile elaqedar onları nezere almaq lazımdır. Müxteli ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 776 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 13.10.2010 | Şərhlər (0)

« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 78 79 »
Axtarış
Təqvim
«  Mart 2024  »
BBeÇaÇCaCŞ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Yazıların arxivi
Design by UsiGroup  © 2024