Saytın menyusu
Statistika

Onlaynda cəmi: 1
Qonaqlar: 1
İstifadəçilər: 0
Giriş forması
Ana səhifə » 2011 » Avqust » 15 » Müqamet müellim, ad gününüz mübarek!
12:36
Müqamet müellim, ad gününüz mübarek!
Bu gün Genc Vetenperverler Birliyinin sedri, Azerbaycan Respublikasının Fexri Beden Terbiyesi ve İdman işçisi Müqamet Eliyevin doğum günüdür. Bu münasibetle onu tebrik edir, ictimai fealiyyetinde uğurlar arzu edirik.

Xatırladaq ki, Müqamet Eliyev
Berde şeherinde anadan olub ve orta mektebi de orada bitirib.
1983-cü ilde M.Ezizbeyov adına Neft-Kimya İnsititunun(hazırda Dövlet Neft Akademiyası) Energetika fakültesini bitirib.Ehtiyatda olan zabitdir
Emek fealiyyeti müddetinde bir çox sahelerde çalışmış, adi fehleden rehber vezifelere qeder yükselmişdir.
Feal siyasetle 1996-cı ilden meşğuldur.
1998-ci ilin iyul ayından dekabr ayına kimi Prezident seçkileri erefesinde Meekezi Seçki Komissiyasında DSM-in selahiyyetli nümayendesi olmuşdur.

1999-cu ilden ictimai esaslarla Azerbaycan Respublikası Genc Vetenperverler Birliyinin (GVB) Sedridir.
2003-cü ilin iyun ayından Prezident seçkilerin erefesinde Yeni Azerbaycan Namine Heyder Eliyev Müdafie Herekayının İdare heyetinin üzvü ve QHT üzre Baş koordinator, 2003-cü ilin iyul ayından dekabr ayına kimi Şeffaf Seçkilerin monitorinq merkezinin Sedr müavini olmuşdur.
Müqamet Eliyev fealiyyeti ile bağlı dövlet orqanlarının , qeyri-hökümet teşkilatlarının, n saylı herbi hisselerinin , idman federasiyalarının , Gencler teşkilatlarinin Milli Şuarsının fexri diplom ve fexri fermanları ile teltif olunmuşdur, ilk müsteqil Azerbaycan Respublikasının şexsiyyet vesiqesinin daşıyıcısıdır.
10 may 2003-cü ilde ulu önderimiz ümumilli liderimiz Heyder Eliyevin 80 illik yubileyinde Gencler, İdman ve Turizm Nazirliyi ve Azerbaycan Respublikası Gencler Teşkilatları Milli Şurasının teşkil etdiyi tedbirde 140 QHT ve elaqedar hökümet qurumlarının resmi bildirişine esaslanaraq ,uşaq , yeniyetme ve gencler arasında milli ve herbi veenperverlik hislerinin aşılanmasında, onların fiziki psixoloji hazırlıq işlerinin yüksek seviyyede apardığına göre Respublikanın Fexri Genci adına ve Qızıl Döş Nişanına layiq görülmüşdür.

1983-cü ilde şerq elbeyaxa döyüş növleri üzre idman ustası, Karate-do üzre 4-cü dan qara kemer sahibi, Respublika dereceli hakim, meşqçidir. Bir çox keçirilen Respublika ve MDB ölkeleri çempionatlarında 1-ci yerin qalibi olmuş, Azerbaycan Kontakt , Ciu-citsu ve Karate-do federrasiyalarının vitse-prezidenti ve Azerbaycan Respublikasının Fexri Beden Terbiyesi ve İdman işçisidir.
Ailelidir, bir övladı var.
Qeyd edek ki, burda sadaladıqlarımız Müqamet Eliyevin heyat fealiyyetinin yalnız bir hissesidir.

Müqamet müellim, bir daha sizi GVB-nin regional şöbeleri, selahiyyetli nümayendeleri, şöbe müdirleri, dayaq merkezlerinin sedrleri ve bütün GVB üzvleri adından tebrik edir ve hemişe bele sağlam ve gülerüz olmağınızı arzu edirik!
Baxışlar: 725 | Əlavə etdi: Natiq | Reytinq: 5.0/1
Bütün şərhlər: 0
Şərh əlavə etmək üçün əvvəlcə qeydiyyatdan keçin.
[ Qeydiyyat | Giriş ]
Axtarış
Təqvim
«  Avqust 2011  »
BBeÇaÇCaCŞ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Yazıların arxivi
Design by UsiGroup  © 2024