Saytın menyusu
Statistika

Onlaynda cəmi: 1
Qonaqlar: 1
İstifadəçilər: 0
Giriş forması
Ana səhifə » Arxiv
Birlik Azerbaycan Respublikası Prezidenti yanında Qeyri-Hökümet Teşkilatlarına Dövlet Desteyi Şurasının maliyye desteyi ile “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedris keyfiyyetinin yüksedilmesine yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında 2 saylı Humanitar ve texniki liseyde Dövlet bayrağının yaranması günü münasibeti ile tedbir keçirmişdir.
Tedbirde Genc Vetenperverler Birliyinin şöbe müdirleri, QHT Dövlet Desteyi Şurasının nümayendesi Xanım Cabbarova, mektebin müellim heyyeti, idman ustaları, Milli Karate Federasiyasının nümayendesi İ.Şirinov, Sebail rayon İcra Hakimiyyetinin nümayendesi ve diger hörmetli şexsler iştirak edirdi.
Dövlet himni seslendikden sonra çıxış eden liseyin direktoru Bekir Mustafayev tedbir iştirakçılarını salamladı ve bu tedbirin bu liseyde keçirilmesine göre Birliye ve QHT Dövlet Desteyi Şurasına mektebin kolektivi adından teşekkürünü bildirdi ve qeyd etdi ki, bu yönümlü layihelerin ümumtehsil mekteblerinde keçirilmesi genclerde milli atributlara olan ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1013 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 05.11.2010 | Şərhlər (0)

Genc Vetenperverler Birliyi Azerbaycan Respublikası Prezidenti yanında QHT-na Dövlet Desteyi Şurasının maliyye desteyi ile “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedrisin Keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında 18 oktyabr Dövlet müsteqilliyi gününe hesr olunmuş “Qelebe namine" devizi altında GIN –nin idman kompleksinde ve stadionunda Yüngül atletika üzre tedbir ve yarış keçirmişdir.
Tedbirde İctimaiyyetle elaqeler üzre sedrin müşaviri N. Niftiyev, Tehsil Nazirliyinin Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mektebinin müellim heyyeti, Birliye üzv olan teşkilatların idmançıları, Yunan-Roma güleşi üzre meşqçi E.Hüseynov, boks üzre meşqçi E.Tağıyev, Şotakan karate-do üzre meşqçi N.Nağıyev, telimatçı S.Xudaverdiyeva, layihenin koordinatoru N.Quliyev, Birliyin şöbe müdirleri ve dayaq merkezlerinin sedrleri ve diger qonaqlar iştirak edirdiler.
Qısa ve uzun mesafeye maneeli zolaqlarla qaçışdan ibaret olan yarışın birinci merheles ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1665 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 20.10.2010 | Şərhlər (0)

Genc Vetenperverler Birliyi “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedris keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında Azerbaycan Respublikası Tehsil Nazirliyinin Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mektebinde “İdman texnikası teliminin fizioloji cehetden esaslandırılması prinsipleri” mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib.
Tedbirde sedrin müşavirleri, layihe koordinatoru N. Quliyev, Uşaq Gencler mekebinin müellim heyyeti, GVB-nin üzv olduğu teşkilatların nümayendeleri, meşqçiler, GVB-nin Bakı şeher şöbelerinin müdirleri, dayaq merkezlerinin sedrleri ve diger şexsler iştirak edirdiler
Tedbirde GVB-nin fiziki ve psixoloji hazırlıq şöbesinin müdirü İskender Eliyev bildirib ki, İdman texnikası teliminin semereliyi bir sıra pedoqoji prinsiplerin telimi ile sıx elaqedardır. Lakin bunlara riayet etmek üçün orqanizmin fizioloji qanunauyğunluqları xüsusile sinir ezele sistemleri ile elaqedar onları nezere almaq lazımdır. Müxteli ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 782 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 13.10.2010 | Şərhlər (0)

Gənc Vətənpərvərlər Birliyi “Məktəblərdə fiziki hazırlıq üzrə tədrisin
keyfiyyətinin yüksəldilməsi üzrə yeni təşəbbüslər” adlı layihə əsasında Səbail rayonu 2 saylı Humanitar və texniki liseydə “Uşaq və gənclərdə hərbi vətənpərvərlik işlərinə cəlb olunma qaydaları və fiziki hərəkətlərin fizioloji təsnifatı” mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib.
Tədbirdə məktəbin müəllim heyəti, GVB-nin, fiziki hazırlıq, ictimai əlaqələr üzrə müşavirləri, şöbəmüdirləri, müxtəlif idman federasyalarının nümayendeleri devet edilmiş diger QHT nümayendeleri ve başqa şexsler iştirak etmişdir.
Çıxış edən GVB-nin sədri Müqamət Əliyev bildirib ki, bu layihe artıq neçe vaxtdır ki davam edir ve bu layihe çerçivesinde bir çox ehemiyyetli tedbir, seminar ve konfranslar keçirilib.
Qeyd olunub ki, “Şahin” və “Cəsurlar” hərbi idman oyunlarına ibtidai hərbi hazırlıq dövründən hazırlaşmalı, hərbi vətənpərvərlik tərbiyyəsinə aid bilik və bacarıqların dərinləşməsinə, şagirdlərin vətənin müda ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 696 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 06.10.2010 | Şərhlər (0)

Genc Vetenperverler Birliyi “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedrisin keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında Azerbaycan Respublikası Tehsil Nazirliyinin Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mektebinde “Mekteblilerin fiziki ve herbi teliminin fizioloji esasları ve herbi vetenperverlik terbiyyesinde herbi idman oyunlarının rolu” mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib.
Tedbirde Birliyin idare heyetinin üzvleri, Tehsil Nazirliyinin Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mekebinnin müellim heyyeti, GVB-nin ictimai elaqeler üzre Müşaviri N. Niftiyev, Stolüstü Tenis üzre mütexessis E. Memmedov, Yunan-Roma güleşi üzre meşqçi E. Hüseynov, Boks üzre meşqçi E. Tağıyev, telimatçı S. Xudaverdiyeva, GVB-nin fiziki ve psixoloji hazırlıq şöbesinin müdiri İ. Eliyev, layihenin koordinatoru N. Quliyev, GVB-nin Bakı şeher şöbelerin müdirleri, dayaq merkezlerinin sedrleri ve QHT ve KİV nümayendeleri iştirak edib ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1863 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 01.10.2010 | Şərhlər (0)

Genc Vetenperverler Birliyi “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedrisin Keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında DİN-nin İdman Cemiyyetinde “Yeniyetme ve gencler arasında idmanın ehemiyyeti, zererli verdişlerin menfi tesirleri” mövzusunda elmi praktik konfrans keçirmişdir.
Tedbirde GVB-nin Bakı şeher şöbelerin müdirleri, dayaq merkezlerinin sedrleri, idman federasiyaları, QHT ve KİV nümayendeleri iştirak edirdi.
Tedbiri giriş sözü ile açan Azerbaycan Respublikası fexri beden terbiyesi ve idman işçisi Müqamet Eliyev mövzu ile bağlı etraflı melumat vermiş, qeyd etmişdir ki, seminarların, görüşlerin keçirilmesinde meqsed yeniyetme ve genclerin fiziki-psixoloji hazırlığının yükseldilmesi, fiziki terbiye, dözümlülük, merdlik, teşebbüskarlıq ve soyuqqanlılıq kimi keyfiyyetlerin gencler arasında aşılanması, yerlerde gencler arasında idmanın ehemiyyetinden danışılması ve onları pis verdişden uzaqlaşdırıb idman cemiyyetlerine getirilmesidir. Sedr sonra ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1111 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 27.09.2010 | Şərhlər (0)

Sahesi 104 980 hektar olan Cebrayıl rayonu 1993-cü il 23 avqust tarixinde ermeni işğalçıları terefinden zebt olunub.
Zengin yeraltı servetlere ve tebii gözelliye malik Cebrayıl rayonu 1930-cu ilde yaradılıb.
Cebrayıl rayonunda mişar daşı istehsalına yararlı ve istismara celb edilmiş ehtiyatları 2937 min kubmetr olan Tulus tuf, ümumi ehtiyatları 5434 min kubmetr olan Çaxmaqçay, Soltanlı tikinti qumu, ehtiyatları 296 min kubmetr olan kerpic istehsalına yararlı Qaracallı gil, ehtiyatları 6644 min ton olan sement istehsalına yararlı Göyerçin-Veyselli vulkan külü, ehtiyatları 1325 min ton olan Minbaşlı gec, ehtiyatları 5226 min ton olan eheng istehsalına yararlı Ağtepe ehengdaşı, ehtiyatları 4130 min kubmetr olan Ceferabad qum-çınqıl qarışığı, ehtiyatları 504 ton olan Sahverdi yeşem ve ehtiyatları 1348 ton olan Çaxmaqqaya xalsedon yataqları vardır.
Rayonda yaşı 200-1600 olan 14 eded iri diametrli Şerq çinarı ve diger qiymetli ağaclar, hemçinin Dağtumas kendinde “Divler ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1040 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 23.08.2010 | Şərhlər (0)


GVB odnaklassnik rehberliyine şikayet edib !
Bu haqda melumatı şöbe müdiri Natiq Qaçayev verib. Onun bildirdiyine göre adı çekilen sosial şebekede Tehleryan adlı ermeni istifadeçi öz profilinde Milli Qehreman Mübariz İbrahimovun meyitinin şekillerini yerleşdirdikden sonra bu addım atılıb. GVB sedri Müqamet Eliyev bu hereketi insanlığa sığmayan hereket adlandırıb ve burda odnaklassnik rehberliyinin de mesuliyyetsizliyini qeyd edib.
GVB-nin İdare Heyetinde meslehetleşmelerden sonra birmenalı şekilde qerara alınmışdır ki, odnaklassnik saytının rehberliyine şikayet edilsin ve onlara narazılğımız bildirilsin. Sonra qetname qebul olunmuş ve odnaklassnik saytının administratorluğuna gönderilmişdir.
Xatırladaq ki, 19 iyun 2010-cu il tarixinde gece saat 23:30 radelerinde gizir Mübariz İbrahimov tekbaşına iki ordu arasındakı 1 kilometrlik minalanmış saheni keçir. Ermenistan Silahlı Qüvve ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 870 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 09.08.2010 | Şərhlər (0)

Milli Qehreman Mübariz İbrahimov ölümden evvel ailesine yazdığı mektubun metni :
bura klik edin :http://s39.radikal.ru/i083/1008/1c/545d3bb39c61.jpg
Baxışlar: 1756 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 06.08.2010 | Şərhlər (2)

İyunun 19-da Terter rayonu Çaylı kendi yaxınlığında şehid olmuş Azerbaycan ordusunun giziri Mübariz İbrahimovun anım merasimi keçirilib.Tedbirde GVB-nin idare heyeti, yerli şöbeleri, üzv olan teşkilatlar, QHT, İdman Federasiyaları, İdman cemiyyetlerinin nümayendeleri ve Qarabağ veteranları iştirak edibler.
Birliyin sedri Muğan Eliyev qehremanın heyatı haqqında qısa melumat verib.
Şehid olmuş Mübariz İbrahimovun gösterdiyi qehremanlıqdan örnek götürmeyi tövsiye eden M.Eliyev onu da qeyd edib ki, Azerbaycan Respublikasının Prezidenti, Azerbaycan Silahlı Qüvvelerinin Ali Baş Komandanı İlham Eliyev xalqımızın igid oğlunun bu reşadetini layiqince qiymetlendirerek ona “Azerbaycan Milli Qehremanı” adının (ölümünden sonra) verilmesi, hemçinin onun xatiresinin ebedileşdirilmesi üçün Bilesuvar rayonunun orta mekteblerinden birine Mübariz İbrahimovun adının verilmesi haqqında serencam imzalayıb.
Daha sonra Natiq Qaçayev, A.Veliyeva, M.Seyidov, meşqçiler E.Abbasquliyev, H.Elil ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1231 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 04.08.2010 | Şərhlər (0)

« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 78 79 »
Axtarış
Təqvim
«  Aprel 2024  »
BBeÇaÇCaCŞ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Yazıların arxivi
Design by UsiGroup  © 2024