Saytın menyusu
Statistika

Onlaynda cəmi: 1
Qonaqlar: 1
İstifadəçilər: 0
Giriş forması
Ana səhifə » Arxiv
Genc Vetenperverler Birliyi (GVB) “Xocalı faciesi XX esrin en böyük faciesidir” mövzüsünda tedbir keçirib. İştirakçılar terefinden 1 deqiqelik sükutla ulu önderin ve şehidlerin xatiresi yad edildikden sonra GVB-nin sedri Müqamet Eliyev çıxış edib. Birlik terefinden facienin yad edilmesi meqsedile silsile tedbirlerin keçirildiyini deyen sedr bildirib ki, 1992-ci il fevral ayının 25- den 26-a keçen gece Ermenistan silahlı qüvveleri terefinden Xankendi ile Eskeran arasında yerleşen Xocalı şeherinin işğalı neticesinde 613 dinc ehali, o cümleden 63 uşaq, 106 qadın, 70 qoca öldürülüb.
Facie barede gencler arasında maariflenme işlerinin artırılmasına ehtiyac olduğunu bildiren M. Eliyev qeyd edib ki, facie ile bağlı heqiqetler dünya ictimaiyyetinin diqqetine çatdırılmalı ve günahkarların cezalandırılması teleb edilmelidir: “Xocalı şeherinde baş vermiş facie qurbanlarının xatiresini yad etmekle hem de gelece ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1052 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 12.02.2010 | Şərhlər (0)

12 fevral tarixinde Azerbaycan Respublikası Prezidenti yanında qeyri-hökümet teşkilatlarına dövlet desteyi şurasının informasiya portalı olan qhtXEBER.az saytında Birliyimizin Xocalı faciesine aid keçirdiyi tedbir haqqında melumat verilmişdir.
Xeberle etraflı tanış olmaq üçün buyurun qhtXEBER.az
Baxışlar: 8561 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 12.02.2010 | Şərhlər (10)


Göründüyü kimi en çox ses qazanan ANS televiziyasıdır.Elbetteki bunlar şexsi fikirlerdir ve biz bunlara hörmet edirik. Amma doğrudan da ANS televiziyası vetenperverlik mövzusuna tez-tez müraciet edir. Tebii ki şert o deyil ki, heftenin her hansı bir gününde herbi mövzuda bir verliş verilsin. Elbette bu özüde yaxşı haldır. Buna göre her bir televiziya kanalına teşekkür edirik.
Amma biz de isterdikki bütün kanallarda Vetene, herbe, Doğma Azerbaycana aid verlişler, video çarxlarx, reklamlar ve s. gösterilsin. Bu halda gencler arasında Vetene olan münasibet müsbet menada deyişer. Bildiyimiz kimi Televiziya kanallarının imkanları diger KİV-in imkanlarından qat-qat çoxdur. Çünki televiziyaya her kes baxır amma demek olmaz ki, her kes internete girir, qezetleri oxuyur. Buna görede biz de bir Genc Vetenperverler Birliyi olaraq televiziya kanallarındam xaişimiz budur ki, vetenperlik mövzusuna daha d ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 933 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 11.02.2010 | Şərhlər (0)

NATO ile Azerbaycan arasında imzalanan “Ferdi Terefdaşlıq Planına” esasen fevralın 14-den mayın 5-dek Birleşmiş Ereb Emirliklerinin Ebu-Dabi şeherinde ereb dili kursu keçirilecek. Müdafie Nazirliyinin metbuat xidmetinden SİA-ya daxil olan melumata esasen tedbirler sırasında Ferdi Terefdaşlıq Planına elave olaraq fevralın 17-den 22-dek Silahlı Qüvvelerin Çavuş hazırlığı üzre NATO Ekspert qrupunun Azerbaycana seferi planlaşdırılıb. Bakıda Quru Qoşunları MTT mektebi ve Temas xettinde yerleşen bölmelerle tanışlıq seferi 17-21 fevral tarixlerinde reallaşacaq.
Azerbaycanla Türkiye arasında imzalanan ikiterefli emekdaşlıq planına esasen Fevralın 14-den aprelin 4-dek İstanbul şeherinde Tekmilleşdirilmiş partlayıcı qurğular kursu olacaq.
Azerbaycan-Rumıniya arasında imzalanan ikiterefli emekdaşlıq planına esasen ise Buxarest şeherinde keçirilecek Herbi-Mülki Emekdaşlıq (CIMIC) kursu fevralın 15-den 26-dek davam edecek.
sia.az
Baxışlar: 964 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 10.02.2010 | Şərhlər (2)

Dövlet Serhed Xidmetinin Şekide yerleşen “N” saylı herbi hissesinde andiçme merasimi olub. SİA-nın Şimal-qerb bürosu xeber verir ki, merasimde genc esger ve zabitlerle yanaşı, rayon rehberleri, genc esger ve zabitlerin valideynleri, aile üzvleri de iştirak edib.
Tedbiri giriş sözü ile herbi hisse komandiri, polkovnik-leytenant Elşen Mirzeyev açıb.
Azerbaycan Respublikasının Dövlet himni seslendirilib, herbi hissenin döyüş bayrağı meydana getirildikden sonra genc esgerler herbi and içibler. Merasimde çıxış edenler esgerleri herbi andiçmeleri münasibeti ile tebrik edibler. Onlar emin olduqlarını bildiribler ki, Dövlet Serhed Xidmetinin sıralarına daxil olan her bir genc esger veten qarşısındakı borcunu leyaqetle yerine yetirecek, Azerbaycan Respublikasının Prezidenti, Silahlı Qüvvelerin Ali Baş Komandanı İlham Eliyevin qarşıya qoyduğu vezifelerin öhdesinden şerefle gelecek, ölkemezin serhedlerini merdlikle qoruyacaq, serhedçi adını daim uca tutacaqlar.
Resmi hisse ba ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 4401 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 08.02.2010 | Şərhlər (1)

Ermenistan silahlı qüvvelerinin bölmeleri fevralın 8-de saat 05.20-den 05.30-dek Ağdam rayonununun Qaraqaşlı kendi yaxınlığında yerleşen mövqelerden Azerbaycan Silahlı Qüvvelerinin üzbeüz mövqelerini avtomat ve pulemyotlardan ateşe tutublar. SİA-nın Müdafie Nazirliyinin metbuat xidmetine istinaden verdiyi melumata göre, bütün hallarda düşmen cavab ateşi ile susdurulub. İtki yoxdur.

sia.az

Baxışlar: 720 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 08.02.2010 | Şərhlər (0)

Gencler Teşkilatları Milli Şurası Birleşmiş Milletler Teşkilatının Azerbaycandakı nümayendeliyi ile birge 2 fevral- Gencler günü ile bağlı “Gencler: imkanlar, nailiyyetler ve perspektivler” adlı tedbir keçirib. “Park İnn” otelinde teşkil olunan tedbirde deputatlar, hökumet nümayendeleri, BMT-nin Azerbaycandakı temsilçiliyinin üzvleri iştirak edibler. Merasime hemçinin gencler teşkilatlarının rehberleri de qatılıb. Gencler Teşkilatları Milli Şurasısının sedri, deputat Fuad Muradov bildirib ki, tedbirin keçirilmesinde meqsed Azerbaycan genclerinin beynelxalq alemde temsilçiliyini artırmaq ve gencler teşkilatların beynelxalq teşkilatlar ile emekdaşlığını inkişaf etdirmekle Azerbaycanda gencler işinin inkişafına tövhe vermekden ibaretdir.“Qeyd etmek isteyirik ki, BMT Baş
Assambleyası terefinden 12 avqust 2010 – 12 avqust 2011-ci il tarixi Beynelxalq Gencler İli elan olunub. Tedbirde Beynelxalq Gencler ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1922 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 02.02.2010 | Şərhlər (0)

Bu gün Genc Vetenperverler Birlyi (GVB) 2 Fevral-Gencler gününe hesr olunan tedbir kecirib. GVB-nin sedri Müqamet Eliyev bildirib ki, ölkemizde genc nesle gösterilen diqqet ve qayğı birbaşa dövlet siyaseti ile bağlıdır. O, genclerle bağlı layihe ve proqramların uğurla heyata kecirildiyini söyleyib ve vurğulayıb ki, Gencler ve İdman Nazirliyinin bu istiqametde fealiyyeti xüsusile qeyd edilmelidir.
1994 cü ilin iyun ayının 26 da Gencler ve İdman Nazirliyinin yaradıldığına diqqet çeken M.Eliyev 2002 ci ilde “Gencler siyaseti haqqında” qanunun qebul edildiyini deyib: “Qanunda gencler siyasetinin esas prinsipleri öz eksini tapıb. Genclerin Azerbaycan xalqının tarixine, medeni irsine, adet-enelerine, dövlet diline ve remzlerine, milli-menevi ve ümumbeşeri deyerlere hörmet ruhunda terbiye olunması qanunun esasını teşkil edir. Genclerin yaradıcılıq qabiliyyetinin üze cıxarılması, ölkenin inkişafına ve ümummilli problemlerinin helline seferber olunması esas istiqametler kimi müeyenleşdir ... Ardını oxumaq »
Baxışlar: 1111 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 02.02.2010 | Şərhlər (0)


Sayta burdan gire bilersiz :qhtxeber.az
Baxışlar: 780 | Əlavə etdi: GVB | Tarix: 30.01.2010 | Şərhlər (0)

« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 78 79 »
Axtarış
Təqvim
«  Aprel 2024  »
BBeÇaÇCaCŞ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Yazıların arxivi
Design by UsiGroup  © 2024