Saytın menyusu
Statistika

Onlaynda cəmi: 1
Qonaqlar: 1
İstifadəçilər: 0
Giriş forması
Ana səhifə » 2010 » Oktyabr » 1 » “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedrisin keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe davam edir
18:55
“Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedrisin keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe davam edir
Genc Vetenperverler Birliyi “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedrisin keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında Azerbaycan Respublikası Tehsil Nazirliyinin Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mektebinde “Mekteblilerin fiziki ve herbi teliminin fizioloji esasları ve herbi vetenperverlik terbiyyesinde herbi idman oyunlarının rolu” mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib.
Tedbirde Birliyin idare heyetinin üzvleri, Tehsil Nazirliyinin Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mekebinnin müellim heyyeti, GVB-nin ictimai elaqeler üzre Müşaviri N. Niftiyev, Stolüstü Tenis üzre mütexessis E. Memmedov, Yunan-Roma güleşi üzre meşqçi E. Hüseynov, Boks üzre meşqçi E. Tağıyev, telimatçı S. Xudaverdiyeva, GVB-nin fiziki ve psixoloji hazırlıq şöbesinin müdiri İ. Eliyev, layihenin koordinatoru N. Quliyev, GVB-nin Bakı şeher şöbelerin müdirleri, dayaq merkezlerinin sedrleri ve QHT ve KİV nümayendeleri iştirak edibler.
GVB-nin sedri Müqamet Eliyev bildirib ki, fiziki terbiye uşaq ve yeniyetmelerin yalnız sağlamlığının qorunub saxlanması ve möhkemlendirilmesinde, onların fiziki inkişafının yüksedilmesinde deyil, herbi qulluğa hazırlanmasında da çox mühüm rol oynayır. Ona göre yeniyetme ve genclerin fiziki sağlamlığı qayğısına da ele uşaq yaşlarından qalmalıyıq.
Qeyd olunub ki, mekteblerde fiziki ve herbi hazırlıq telimin üzre tedris keyfiyyetinin yüksedilmesine ehtiyac var ve bu yönümlü tedbirlerin, telimlerin görüşlerin keçirilmesi, yeniyetme ve genclere menevi, psixoloji dayaqdır. İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mektebinin direktoru Oruc Memmedli bildirib ki, bu yönümlü layihelere yüksek qiymet verilmesi günün en vacib meselelerindendir.
Konfrans başa catdıqdan sonra telimler idman bölmelerinde davam etdirildi.

GVB-nin Metubat ve informasiya şöbesi

Baxışlar: 1863 | Əlavə etdi: GVB | Reytinq: 0.0/0
Bütün şərhlər: 0
Şərh əlavə etmək üçün əvvəlcə qeydiyyatdan keçin.
[ Qeydiyyat | Giriş ]
Axtarış
Təqvim
«  Oktyabr 2010  »
BBeÇaÇCaCŞ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Yazıların arxivi
Design by UsiGroup  © 2024