Saytın menyusu
Statistika

Onlaynda cəmi: 1
Qonaqlar: 1
İstifadəçilər: 0
Giriş forması
Ana səhifə » 2010 » Sentyabr » 27 » GVB elmi praktik konfrans keçirmişdir
18:59
GVB elmi praktik konfrans keçirmişdir
Genc Vetenperverler Birliyi “Mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedrisin Keyfiyyetinin yüksedilmesi üzre yeni teşebbüsler” adlı layihe esasında DİN-nin İdman Cemiyyetinde “Yeniyetme ve gencler arasında idmanın ehemiyyeti, zererli verdişlerin menfi tesirleri” mövzusunda elmi praktik konfrans keçirmişdir.
Tedbirde GVB-nin Bakı şeher şöbelerin müdirleri, dayaq merkezlerinin sedrleri, idman federasiyaları, QHT ve KİV nümayendeleri iştirak edirdi.
Tedbiri giriş sözü ile açan Azerbaycan Respublikası fexri beden terbiyesi ve idman işçisi Müqamet Eliyev mövzu ile bağlı etraflı melumat vermiş, qeyd etmişdir ki, seminarların, görüşlerin keçirilmesinde meqsed yeniyetme ve genclerin fiziki-psixoloji hazırlığının yükseldilmesi, fiziki terbiye, dözümlülük, merdlik, teşebbüskarlıq ve soyuqqanlılıq kimi keyfiyyetlerin gencler arasında aşılanması, yerlerde gencler arasında idmanın ehemiyyetinden danışılması ve onları pis verdişden uzaqlaşdırıb idman cemiyyetlerine getirilmesidir. Sedr sonra onuda elave etdi ki, mekteblerde fiziki hazırlıq üzre tedris keyfiyyetinin yüksedilmesinde siz idmançıların rolu böyükdü. Ona göre Dövletimize sağlam düşünceli, zehnli, intelektual seviyyesi yüksek olan, milli deyerlerimizi, Dövlet ve Dövletçiliyimizi daim tebliğ eden, veteni her an qorumağa hazır olan vetensever gencler lazımdır. Sonra Milli Olimpiya Komitesin sedri İlham Eliyevin sözlerinden sitat getirildi: ”Biz isteyirik ki, genc nesil bilikli, savadlı olsun eyni zamanda vetenperverlik ruhunda terbiye alsın.Gelecekde hem özlerini temin etsinler, cemiyyetde özlerinin yerini tutsunlar, hem de ölkemizin inkişafına öz töhvelerini versinler.”
Daha sonra Tehsil Nazirliyinin Respublika İxtisaslaşdırılmış Olimpiya Ehtiyyatları Uşaq Gencler mekebinin selahiyyetli nümayendesi E.Memmedov, DİN İdman Cemiyyetinin emekdaşı E.Xudaverdiyev, İ.Siracov, CÜ-Cütsu karate-do federasiyasının prezidenti, emekdar meşqçi M.Seyidov, meşqçi T.Seyidov, “Qoşa ulduz” jurna
lının baş redaktoru G. Namazova, “Zefer qalası” qezetinin redaktoru N. Bayramova, GVB-nin şöbe müdirleri İ. Eliyev, N. Quliyev, sedrin müşavirleri C. Seyidov, T. Eyvazov, Qarabağ veteranı A. Esedov ve diger şexsler şıxış etdi.
Sonra tedbir idman bölmelerinde davam etdirildi.

GVB-nin Metbubat ve informasiya şöbesi

Baxışlar: 1110 | Əlavə etdi: GVB | Reytinq: 3.0/1
Bütün şərhlər: 0
Şərh əlavə etmək üçün əvvəlcə qeydiyyatdan keçin.
[ Qeydiyyat | Giriş ]
Axtarış
Təqvim
«  Sentyabr 2010  »
BBeÇaÇCaCŞ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Yazıların arxivi
Design by UsiGroup  © 2024